Odnosi s javnostima, Marketing i Komunikacijsko savjetovanje

PRičamo vašu PRiču

KREATIVNI - UČINKOVITI - PRILAGODLJIVI

PR - odnosi s javnostima

Osmišljavamo, kreiramo i vodimo odnose s javnostima - od definiranja ciljanih skupina do savjetovanja, planiranja i provođenja komunikacijskih aktivnosti prema njima.

PRomotivne kampanje

Osmišljavamo i PRovodimo kreativne kampanje na offline i online kanalima, organiziramo PRomotivna događanja i stvaramo PRomotivne poruke i materijale.

Odnosi s medijima

Izrađujemo komunikacijski plan za medije, pripremamo materijale za medije, pišemo najave, obavijesti, članke i priopćenja za novinare. Vodimo komunikaciju s novinarima i oblikujemo media plan za zakup medija.

Povezivanje

Dogovaramo sudjelovanja influencera i javnih osoba na događanjima. Osmišljavamo i kreiramo kampanje
s javnim osobama kroz željene promotivne kanale.

Marketing i povezivanje

Kreiramo i provodimo marketinške akcije i kampanje za tvrtke, udruge i pojedince.

Saznajte više

Oglašavanje

Nudimo više vrsta oglašavanja od digitalnog poput GoogleAds, Facebook i Instagram oglašavanja do medija i oglašavanja na sportskim terenima. Kreiramo kampanje i poruke kako bi vaši potencijalni kupci i klijenti pronašli put do vas.

Sponzorstva

Izrađujemo marketinške ponude i prezentacije za sponzorstva projekata, događanja i javnih osoba. Posredujemo u pronalasku sponzora ili objekata sponzoriranja, te pratimo realizaciju i aktivaciju sponzorstava.

B2B povezivanja

Oblikujemo B2B strategiju, savjetujemo i provodimo marketinška povezivanja. Povezujemo tvrtke i njihove usluge s klijentima/zaposlenicima drugih na obostranu korist i zadovoljstvo.

PRomocija i komunikacije

Predstavljamo vaše proizvode, usluge i projekte kroz promotivna, edukativna, društvena i sportska događanja te vodimo online komunikaciju na društvenim mrežama i web-u. Kroz storytelling i copywritting osmišljavamo promociju i dizajn proizvoda, usluga i projekata.

Organizacija događanja

Osmišljavamo, organiziramo i provodimo promotivna, poslovna, sportska i zabavna događanja - od izrade koncepta, hodograma, protokola do same realizacije i vođenja.

Društvene mreže

Kreiramo i provodimo komunikaciju na društvenim mrežama s vašim ciljanim skupinama. Osmišljavamo i komuniciramo edukativni, informativni i promotivni sadržaj.

Branding i dizajn

Osmišljavamo PRiču i promo materijale za proizvode i usluge gradeći tako vaš imidž na tržištu i u javnosti.

Bagadodo je važna karika Hanžekovićevog memorijala. Odgovornost, proaktivnost, personalizirani i prijateljski pristup pružili su nam dodatni „vjetar u leđa“ te su doprinijeli rangiranju Memorijala kao jednog od najuspješnijih sportskih projekata u Hrvatskoj. Potpora stalnog pronalaženja inovativnih i kreativnih rješenja, posvećenosti te vrhunske stručnosti ulijeva povjerenje.

Direktorica Ivana Brkljačić

Hanžekovićev memorijal

Po preporuci upoznali smo tim Bagadodo i nakon kratkog vremena doživjeli olakšanje shvativši da su oni baš to što smo dugo tražili. Simpatični, uvijek spremni na suradnju, brzi i djelotvorni, puni dobrih ideja i prijedloga, redovito prate događaje koji se dotiču našeg poslovanja. Tvrtka Bagadodo je zaista odličan odabir.

Vlasnik Jadranka Brozd

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd

Visok stupanj profesionalnosti, uvijek dostupnost, prijateljski odnos koji posao uvijek čini i ljepšim i lakšim su ono što krasi našu suradnju s Bagadodom.

Direktorica Vesna Baćović

Haohan škola kineskog jezika

U svakodnevnom poslovanju unose osjetne promjene kao što su sigurnije i nadasve kvalitetnije poslovanje. Posebno bismo želejli istaknuti spremnost Bagadoda d.o.o. za suradnju i pomoć. Bilo bi puno lakše da imamo više takvih stručnih, uviđavnih i strpljivih ljudi s kojima se susrećemo u svom radu kao što je Bagadodo tim.

Predsjednica kluba Lovorka Vučković

Erste Plava liga - AK Pro Sport

Upravo komunikacija prema i s potencijalnim klijetima napravila je tu razliku i pomogla nam da razvijemo i proširimo svoj posao te postanemo prepoznatljivi u svojoj niši. Dugogodišnja suradnja kojom GoDJi entertainmant i naše usluge uspješno predstavlja javnostima komunicirajući s njima kontinuirano, jasno i kreativno postala je nešto po čemu smo prepoznatljivi.

Vlasnik Goran Šimić

GoDJi entertainment

Brzi, učinkoviti, inovativni s nizom lijepih poruka svaki mjesec obraduju naše članove, a nama je vrlo ugodno raditi s timom kojem ne moramo reći kako, već samo cilj kampanje. Oni su kreatori i brinu se za svaki kontakt i odgovor. Hvala timu Bagadodo što nas je zbližio.

Predsjednica udruge Jadranka Brozd

HUOS - Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije

Tim Bagadoda je naš plan i ideje vrlo uspješno realizirao.
Ključ dobre suradnje stoji u tome da su uvijek dostupni, strpljivi i spremni pomoći.
Sve pohvale i samo tako nastavite!

Direktor Jasmin Mahmutagić

Body farm d.o.o.

Vrlo kvalitetni, marljivi i sve što rade, rade sa sigurnošću znanja i kompetencije u svojoj djelatnosti, također ugodni za komunikaciju.

Direktorica Andrea Radeljak

Aning usluge d.o.o.

Pošaljite nam upit vezano za naše usluge, trudit ćemo se odgovoriti u najkraćem mogućem roku.