Kreativna PR agencija

Bagadodo je agencija specijalizirana za pružanje usluga na području odnosa s javnostima, promocije, komunikacije i marketinga za tvrtke, usluge i pojedince.

Tko smo i što radimo?

Specijalizirani smo kao kreativna PR agencija za pružanje usluga odnosa s javnostima, promocije i ostalih komunikacijskih aktivnosti za tvrtke, udruge i pojedince. Skupine komunikacijskih usluga koje pružamo svojim klijentima obuhvaćaju područja osmišljavanja, organizacije i provedbe događanja, odnose s ciljanim javnostima - javne osobe, udruge, B2B, odnose s medijima, marketinške aktivnosti, stratešku komunikaciju putem društvenih mreža te vođenje komunikacije i posredovanje sa sponzorima i oglašivačima. Temeljna poveznica usluga koja je integrirana u sve naše suradnje je individualizirani strateški pristup prema svakom klijentu i projektu.

O Bagadodu

Počeli smo 2014. kao mladi i mali poduzetnici s puno ideja i željom za radom i dokazivanjem. Želeći uspjeti u Lijepoj Našoj i biti prepoznata domaća poduzetnička priča kao agencija koja vodi i njeguje kvalitetnu komunikaciju svojih klijenata s njihovim ciljanim javnostima.

Usluge

Vizija

Naša vizija je biti čvrta spona u posredovanju, uspostavljanju, razvijanju i njegovanju trajnih odnosa između klijenata i javnosti.


Cilj

Naš cilj je podići i promovirati važnost ulaganja svake organizacije u odnose s njezinim ciljanim skupinama, intenzitetom, opsegom i budžetom prema mogućnostima i potrebama, putem integriranih komunikacijskih kanala.

Drugi o nama

U svakodnevnom poslovanju unose osjetne promjene kao što su sigurnije i nadasve kvalitetnije poslovanje. Posebno bismo želejli istaknuti spremnost Bagadoda d.o.o. za suradnju i pomoć. Bilo bi puno lakše da imamo više takvih stručnih, uviđavnih i strpljivih ljudi s kojima se susrećemo u svom radu kao što je Bagadodo tim.

Predsjednica kluba Lovorka Vučković

Erste Plava liga - AK Pro Sport

Bagadodo je važna karika Hanžekovićevog memorijala. Odgovornost, proaktivnost, personalizirani i prijateljski pristup pružili su nam dodatni „vjetar u leđa“ te su doprinijeli rangiranju Memorijala kao jednog od najuspješnijih sportskih projekata u Hrvatskoj. Potpora stalnog pronalaženja inovativnih i kreativnih rješenja, posvećenosti te vrhunske stručnosti ulijeva povjerenje.

Direktorica Ivana Brkljačić

Hanžekovićev memorijal

Vrlo kvalitetni, marljivi i sve što rade, rade sa sigurnošću znanja i kompetencije u svojoj djelatnosti, također ugodni za komunikaciju.

Direktorica Andrea Radeljak

Aning usluge d.o.o.

Tim Bagadoda je naš plan i ideje vrlo uspješno realizirao.
Ključ dobre suradnje stoji u tome da su uvijek dostupni, strpljivi i spremni pomoći.
Sve pohvale i samo tako nastavite!

Direktor Jasmin Mahmutagić

Body farm d.o.o.

Po preporuci upoznali smo tim Bagadodo i nakon kratkog vremena doživjeli olakšanje shvativši da su oni baš to što smo dugo tražili. Simpatični, uvijek spremni na suradnju, brzi i djelotvorni, puni dobrih ideja i prijedloga, redovito prate događaje koji se dotiču našeg poslovanja. Tvrtka Bagadodo je zaista odličan odabir.

Vlasnik Jadranka Brozd

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd

Brzi, učinkoviti, inovativni s nizom lijepih poruka svaki mjesec obraduju naše članove, a nama je vrlo ugodno raditi s timom kojem ne moramo reći kako, već samo cilj kampanje. Oni su kreatori i brinu se za svaki kontakt i odgovor. Hvala timu Bagadodo što nas je zbližio.

Predsjednica udruge Jadranka Brozd

HUOS - Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije

Visok stupanj profesionalnosti, uvijek dostupnost, prijateljski odnos koji posao uvijek čini i ljepšim i lakšim su ono što krasi našu suradnju s Bagadodom.

Direktorica Vesna Baćović

Haohan škola kineskog jezika

Upravo komunikacija prema i s potencijalnim klijetima napravila je tu razliku i pomogla nam da razvijemo i proširimo svoj posao te postanemo prepoznatljivi u svojoj niši. Dugogodišnja suradnja kojom GoDJi entertainmant i naše usluge uspješno predstavlja javnostima komunicirajući s njima kontinuirano, jasno i kreativno postala je nešto po čemu smo prepoznatljivi.

Vlasnik Goran Šimić

GoDJi entertainment

Bagadodo dodatne vrijednosti

  • Poslovni prijatelji

    Sa svakim klijentom se trudimo izgraditi prijateljski odnos, ali profesionalnost i dostupnost klijentu su prije svega.
  • Individualni pristup

    Temeljna poveznica usluga koja je integrirana u sve suradnje je individualizirani strateški pristup prema svakom klijentu i projektu.
  • Obiteljska agencija

    Svi u Bagadodu smo više od kolega, mi smo svi obitelj i to doslovno! Brat, sestra, muž, žena, šogor :)

Neki od klijenata i projekata na kojima smo radili:

Laudato Televizija, Hanžekovićev memorijal (2015., 2016., 2017., 2018., 2019.), Progledaj srcem, Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć Posmrtna Pripomoć, Vlatko Štampar, LAJNAP Comedy i Rotary Club Zagreb Metropolitan - humanitarni stand up nastup - Najbolji za najbolje i Best of Lajnap 2019/KD V. Lisinski, Pedja Bajović, internet trgovina Euroshop.hr, TMC - Travel Management Company, Kros utrka Volim trčanje, Padel.hr, Erste Plava liga, Ice Wonderland, Rukometna akademija Balić-Metličić, Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd, Marijanski zavjet za Domovinu, Udruga Magis, Body farm, Hodogram, Aning usluge, HUOS - Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije, Hrvatska Reprezentacija, Linea Snella, Sleep&dreams, 72 sata bez kompromisa, Wine and Taste event za Poklonpaketi.com…

Zanima vas više? Javite nam se!