Kreativna PR agencija

Bagadodo je agencija specijalizirana za pružanje usluga na području odnosa s javnostima, promocije, komunikacije i marketinga za tvrtke, usluge i pojedince.

Tko smo i što radimo?

Specijalizirani smo kao agencija za pružanje usluga odnosa s javnostima, promocije i ostalih komunikacijskih aktivnosti za tvrtke, udruge i pojedince. Skupine komunikacijskih usluga koje pružamo svojim klijentima obuhvaćaju područja osmišljavanja, organizacije i provedbe događanja, odnose s ciljanim javnostima - javne osobe, udruge, B2B, odnose s medijima, marketinške aktivnosti, stratešku komunikaciju putem društvenih mreža te vođenje komunikacije i posredovanje sa sponzorima i oglašivačima. Temeljna poveznica usluga koja je integrirana u sve naše suradnje je individualizirani strateški pristup prema svakom klijentu i projektu.

O Bagadodu

Počeli smo 2014. kao mladi i mali poduzetnici s puno ideja i željom za radom i dokazivanjem. Želeći uspjeti u Lijepoj Našoj i biti prepoznata domaća poduzetnička priča kao agencija koja vodi i njeguje kvalitetnu komunikaciju svojih klijenata s njihovim ciljanim javnostima.

Usluge

Vizija

Naša vizija je biti čvrta spona u posredovanju, uspostavljanju, razvijanju i njegovanju trajnih odnosa između klijenata i javnosti.


Cilj

Naš cilj je podići i promovirati važnost ulaganja svake organizacije u odnose s njezinim ciljanim skupinama, intenzitetom, opsegom i budžetom prema mogućnostima i potrebama, putem integriranih komunikacijskih kanala.

Drugi o nama

U svakodnevnom poslovanju unose osjetne promjene kao što su sigurnije i nadasve kvalitetnije poslovanje. Posebno bismo želejli istaknuti spremnost Bagadoda d.o.o. za suradnju i pomoć. Bilo bi puno lakše da imamo više takvih stručnih, uviđavnih i strpljivih ljudi s kojima se susrećemo u svom radu kao što je Bagadodo tim.

Predsjednica kluba Lovorka Vučković

Erste Plava liga - AK Pro Sport

Po preporuci upoznali smo tim Bagadodo i nakon kratkog vremena doživjeli olakšanje shvativši da su oni baš to što smo dugo tražili. Simpatični, uvijek spremni na suradnju, brzi i djelotvorni, puni dobrih ideja i prijedloga, redovito prate događaje koji se dotiču našeg poslovanja. Tvrtka Bagadodo je zaista odličan odabir.

Vlasnik Jadranka Brozd

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd

Bagadodo je važna karika Hanžekovićevog memorijala. Odgovornost, proaktivnost, personalizirani i prijateljski pristup pružili su nam dodatni „vjetar u leđa“ te su doprinijeli rangiranju Memorijala kao jednog od najuspješnijih sportskih projekata u Hrvatskoj. Potpora stalnog pronalaženja inovativnih i kreativnih rješenja, posvećenosti te vrhunske stručnosti ulijeva povjerenje.

Direktorica Ivana Brkljačić

Hanžekovićev memorijal

Tim Bagadoda je naš plan i ideje vrlo uspješno realizirao.
Ključ dobre suradnje stoji u tome da su uvijek dostupni, strpljivi i spremni pomoći.
Sve pohvale i samo tako nastavite!

Direktor Jasmin Mahmutagić

Body farm d.o.o.

Vrlo kvalitetni, marljivi i sve što rade, rade sa sigurnošću znanja i kompetencije u svojoj djelatnosti, također ugodni za komunikaciju.

Direktorica Andrea Radeljak

Aning usluge d.o.o.

Brzi, učinkoviti, inovativni s nizom lijepih poruka svaki mjesec obraduju naše članove, a nama je vrlo ugodno raditi s timom kojem ne moramo reći kako, već samo cilj kampanje. Oni su kreatori i brinu se za svaki kontakt i odgovor. Hvala timu Bagadodo što nas je zbližio.

Predsjednica udruge Jadranka Brozd

HUOS - Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije

Visok stupanj profesionalnosti, uvijek dostupnost, prijateljski odnos koji posao uvijek čini i ljepšim i lakšim su ono što krasi našu suradnju s Bagadodom.

Direktorica Vesna Baćović

Haohan škola kineskog jezika

Upravo komunikacija prema i s potencijalnim klijetima napravila je tu razliku i pomogla nam da razvijemo i proširimo svoj posao te postanemo prepoznatljivi u svojoj niši. Dugogodišnja suradnja kojom GoDJi entertainmant i naše usluge uspješno predstavlja javnostima komunicirajući s njima kontinuirano, jasno i kreativno postala je nešto po čemu smo prepoznatljivi.

Vlasnik Goran Šimić

GoDJi entertainment

Bagadodo dodatne vrijednosti

  • Poslovni prijatelji

    Sa svakim klijentom se trudimo izgraditi prijateljski odnos, ali profesionalnost i dostupnost klijentu su prije svega.
  • Individualni pristup

    Temeljna poveznica usluga koja je integrirana u sve suradnje je individualizirani strateški pristup prema svakom klijentu i projektu.
  • Obiteljska agencija

    Svi u Bagadodu smo više od kolega, mi smo svi obitelj i to doslovno! Brat, sestra, muž, žena, šogor :)

Neki od klijenata i projekata na kojima smo radili:

Hanžekovićev memorijal (2015., 2016., 2017., 2018., 2019.), Udruga za solidarnu posmrtnu pripomoć Posmrtna Pripomoć, Vlatko Štampar, LAJNAP Comedy i Rotary Club Zagreb Metropolitan - humanitarni stand up nastup - Najbolji za najbolje i Best of Lajnap 2019/KD V. Lisinski, Pedja Bajović, TMC - Travel Management Company, Kros utrka Volim trčanje, Padel.hr, Erste Plava liga, Ice Wonderland, Rukometna akademija Balić-Metličić, Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd, Marijanski zavjet za Domovinu, Udruga Magis, Body farm, Hodogram, Aning usluge, HUOS - Hrvatska udruga oboljelih od sklerodermije, Hrvatska Reprezentacija, Linea Snella, Sleep&dreams, 72 sata bez kompromisa, Wine and Taste event za Poklonpaketi.com…

Zanima vas više? Javite nam se!